در یک رساله دکتری انجام شد: تعیین خرابی سازه ­ها با الگوریتم «رقابت استعماری»

http://www.icasite.info/icasite/post_i/elmo_sanat_university.jpg
الگوریتم رقابت استعماری استفاده رو به گسترشی در حل مسائل مختلف بهینه سازی در سطوح مختلف پژوهشی، پیدا می کند. در ادامه مطلب، خبرگزاری ایسنا، به پایان نامه دکتری میرحمید حسینی دانشجوی دوره دکتری دانشکده مهندسی عمران گرایش زلزله دانشگاه علم و صنعت ایران می پردازد که از الگوریتم رقابت استعماری استفاده کرده است. متن خبر مرتبط با اوایل ماه آذر و قبل از دفاع از این پایان نامه است.

الگوریتم رقابت استعماری به زبان ساده و خلاصه

http://www.icasite.info/icasite/post_i/ica_conf.jpg
در وبسایت محاسبات تکاملی موارد آموزشی بسیار زیادی در مورد الگوریتم رقابت استعماری ارائه شده است. در کنار موارد آموزشی منتشر شده، در این پست کوتاه، یکی از پست های وبسایت “نواندیشان پرس” در مورد این الگوریتم را به همراه لینک به منبع اصلی، خدمتتان ارائه می شود. این نوشته از جهت سادگی متن و نیز خلاصه بودن آن، برای آشنایی مقدماتی با این الگوریتم، می تواند برای دسته زیادی از مخاطبین مفید واقع شود.
پایان متن

چند نوشته در مورد شیوه ارائه مقالات و نحوه شکل دهی ارتباطات اکادمیک

http://www.icasite.info/icasite/post_i/scientific-paper-presentation-quality.jpg
در این پست کوتاه، چند مطلب علمی و آکادمیک جمع آوری شده، از بلاگ هردن بیر منتشر می شود. در ادامه متن، این پست ها که غالباً در مورد شیوه ارائه مقالات و نحوه شکل دهی ارتباطات اکادمیک هستند، با توضیح مختصری لیست شده اند.

پایان نامه – بهبود الگوریتم رقابت استعماري از طریق ادغام با الگوریتم تکاملی

 http://www.icasite.info/icasite/post_i/social-based-algorithm-sba.JPG
خانم فاطمه رمضانی در پایان نامه کارشناسی ارشد خود زیر نظر دکتر شهریار لطفی، بر روی ترکیب الگوریتم رقابت استعماری با الگویتم تکاملی کار کرده اند. حاصل این کار در قالب مقاله ای با عنوان “Social-Based Algorithm – SBA” در ژورنال Applied Soft Computing به چاپ رسیده است.
در ادامه مطلب می تواند متن کامل پایان نامه مرتبط با این کار ارزشمند و نیز مقاله منتشر شده بر مبنای آن را دانلود کرده و مطالعه نمایید.

آگهی دعوت به همکاری شرکت دانش آرتان سهند – آبان ماه ۱۳۹۱

http://www.matlabsite.com/wp-content/uploads/2012/09/danesh-artan.png
گروه دانش بنیان «دانش آرتان سهند» و متلب سایت به عنوان دپارتمان هوش مصنوعی آن، در جهت هدف متعالی گسترش دانش دانشگاهی و به پشتوانه اعتماد مخاطبین فرهیخته آن، گامهای بلندی برای توسعه در پیش روی دارد. در این راستا، با توجه به نیاز روز افزون خود به توسعه و بطور ویژه توسعه انسانی و نیروی کاری متخصص خود، این شرکت در نظر دارد تا برای دفتر کار جدید خود از هفته سوم آبان ماه، دو نفر دارای تخصص مورد نیاز متلب سایت را به تیم کاری خود اضافه نماید.
این فراخوان را در لینک زیر ببینید.

مقاله ای در مورد الگوریتم رقابت استعماری در میان برترین مقالات ژونال Pattern Recognition Letters

 http://www.icasite.info/icasite/post_i/ica-top-paper-pattern-recognition-letters-s.png
مقاله Template matching using chaotic imperialist competitive algorithm با نویسندگی اول Haibin Duan استاد آزمایشگاه ملی Science and Technology on Aircraft Control و بنیانگذار و مدیر مسئول مجله علمی “International Journal of Intelligent Computing and Cybernetics”، که با استفاده از نسخه آشوبی الگوریتم رقابت استعماری، Template matching را انجام داده است، عنوان برترین مقاله ژورنال معتبر بازشناسی الگو الزِویِر با عنوان Pattern Recognition Letters را با توجه به تعداد مراجعه و دانلود در بازه سه ماهه اخیر کسب کرده است. کسب چنین جایگاهی برای یک مقاله منتشر شده در مورد این الگوریتم نشان دهنده، میزان استقبال بالای جامعه علمی محاسبات تکاملی و هوش مصنوعی از این الگوریتم و کاربردهای فراوان آن است. برای مشاهده این مقاله به لینک زیر مراجعه نمایید.
لینک مقاله:
برای مشاهده صفحه لیست 10 مقاله برتر ژورنال Pattern Recognition Letters از لحاظ تعداد مراجعه و دانلود در بازه سه ماهه اخیر، لینک زیر را ببینید (توجه شود که این آمار در زمان مراجعه شما ممکن است جابجا شده باشند. تصویر موجود  در ابتدای این پست، در تاریخ چهارم آگوست 2012 از صفحه این ژورنال برداشته شده است. برای مشاهده تصویر در نمای بزرگتر می توانید بر روی آن کلیک نمایید).
پایان متن
پی نوشت: این مقاله از بخش مقالات وبسایت محاسبات تکاملی نیز قابل دانلود است.

تولباکس گرافیکی الگوریتم رقابت استعماری

در پایان نامه منتشر شده در وبسایت محاسبات تکاملی (در این لینک +)، به یک جعبه ابزار گرافیکی اشاره شده است. این جعبه ابزار نوشته شده توسط GUI در متلب این امکان را می دهد که در یک محیط گرافیکی ساده روند کار الگوریتم ICA به همراه دو الگوریتم پر استفاده دیگر یعنی GA و PSO مورد بررسی قرار گیرد. این جعبه ابزار را در انتهای لینک زیر می توانید دانلود نمایید.

بسته طلایی آموزش الگوریتم رقابت استعماری

بسته طلایی آموزش الگوریتم رقابت استعماری متلب سایت (+)، چیزی فراتر از یک آموزش ساده در مورد این الگوریتم را ارائه می کند. در این دوره آموزشی 13 ساعته، تقریباً سوالی در مورد این الگوریتم نیست که پاسخ داده نشده باشد. اگر ذهن شما پر از صدها سوال در مورد این الگوریتم و نحوه استفاده از آن است، در حال خواندن جمله سوم پاراگرافی هستید که یک فرصت ناب آموزشی را به شما معرفی می کند. البته اگر فکر می کنید با این روش کارای بهینه سازی کاملاً آشنا هستید و هیچ سوالی ندارید؛ به نظر ما کاملاً در اشتباه هستید. هر دقیقه این فیلم آموزشی، دهها سوال در ذهن شما ایجاد می کند و در دقایق بعدی آنها را یک به یک به زبان ساده، پاسخ می دهد.

نگاهی آماری به روند توسعه الگوریتم رقابت استعماری

از زمان معرفی شدن الگوریتم رقابت استعماری زمان زیادی نمی گذرد. در این میان بررسی آماری روند توسعه این روش بهینه سازی، خالی از لطف نخواهد بود. از میان مستندات مرتبط با این الگوریتم که در بخش مقالات و پایان نامه ها در سایت، برخی از آنها لیست شده اند، مقالات صرفاً انگلیسی (بدون در نظر گرفتن پایان نامه ها و مقالات به زبان های دیگر غیر از انگلیسی)، مد نظر قرار گرفته و تعداد مقاله منتشر شده بر حسب سال در یک نمودار ستونی آورده شده اند.

پایان نامه – بهینه سازی سبد سهام با استفاده از الگوریتم رقابت استعماری بر اساس نظریه ارزش در معرض خطر و ارزیابی آن

“بهینه سازی سبد سهام با استفاده از الگوریتم رقابت استعماری بر اساس نظریه ارزش در معرض خطر و ارزیابی آن” عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد رشته ریاضیات مالی خانم رینب سجادی است که زیر نظر دکتر علی زینل همدانی به عنوان استاد راهنما و دکتر سعید فتحی به عنوان استاد مشاور نگارش یافته است. در ادامه مطلب، خلاصه متن این پایان نامه به همراه فهرست مطالب و اطلاعات نگارنده جهت مکاتبه و کسب راهنمایی آمده است.