دعوت به همکاری – توسعه کدهای پایتون و سی برای الگوریتم رقابت استعماری

http://www.icasite.info/icasite/post_i/ica_conf.jpg

تا کنون کدهای الگوریتم رقابت استعماری، در MATLAB و زبانهایی همانند سی شارپ و جاوا ارائه شده اند. با توجه به گسترش روز افزون استفاده از این الگوریتم و تقاضاهای متعدد برای کدهای این الگوریتم در زبانهای دیگر، وبسایت محاسبات تکاملی در نظر دارد تا با تعریف یک پروژه و برون سپاری آن، کدهای الگوریتم رقابت استعماری را در پایتون و سی نیز تهیه نماید و برای استفاده در اختیار علاقه مندان قرار دهد.

نسخه باینری الگوریتم رقابت استعماری

سوال: چگونه می توان نسخه باینری الگوریتم رقایت استعماری (Binary Imperialist Competitive Algorithm) را ایجاد کرد؟
پاسخ: تهیه نسخه باینری این الگوریتم بسیار ساده و با افزودن دو خط به کدهای پیوسته امکان پذیر است. کافی است، مقدار کمینه و بیشیه متغیرها را بین صفر و یک قرار دهید و بگذارید الگوریتم کارش را انجام دهد. فقط قبل از ارسال مقادیر به تابع هزینه، با تابع round مقادیر را روند کنید تا به بردار صفر و یک تبدیل شوند. توجه کنید که ماهیت متغیرها همچنان پیوسته بوده و پیوسته باقی خواهند ماند و فقط قبل از ورود به تابغ هزینه با تابع round باینری می شوند. به عبارت دیگر، الگوریتم به خیال خود مشغول حل یک مسئله پیوسته است و تابع هزینه هم به خیال خود گسسته است. این میان یک دستور روند کردن، زبان ارتباطی تابع هزینه گسسته (باینری) و الگوریتم پیوسته را برقرار می کند.
پایان متن

انتخاب ژورنال و کنفرانس مناسب، توسط اطلاعات بخش متریکس اسکولار گوگل

 http://www.hardanbir.com/hrdn/scientific-paper-presentation-quality.jpg
بخش متریکس گوگل اسکولار (Google Scholar Metrics) اطلاعات بسیار جالبی در مورد ژورنالها دارد. به راحتی می توان بر حسب دو معیار h5-index و h5-median نگاهی مروری به ژورنالهای اندیس شده، به صورت کلی و نیز در زمینه های خاص داشت. به عنوان مثال با مراجعه با این بخش، پنج ژورنال پنج سال اخیر، به ترتیب در زیر آمده اند. (ادامه را می توانید در متن اصلی در بلاگ هردن بیر بخوانید – این لینک +)

آگهی دعوت به همکاری

http://www.matlabsite.com/wp-content/uploads/2012/09/danesh-artan.png
{آگهی دعوت به همکاری} – شرکت دانش آرتان سهند، در راستای توسعه فعالیت های خود، از تمام افراد علاقه مند به همکاری، دعوت می کند، با وارد کردن اطلاعات علمی و کاری خود، فرم اعلام همکاری را پر نمایند. در این راستا، در سه بخش زیر، دعوت به همکاری جدیدی اعلام شده است که افراد علاقه مند می توانند با مراجعه به صفحه “دعوت به همکاری” که در لینک زیر آمده است، با مطالعه شرایط هر بخش، نسبت به پر کردن فرم مربوطه اقدام نمایند. دعوت به همکاری در حال حاضر در سه بخش عمده زیر، انجام می شود.
  • دعوت به همکاری عمومی
  • دعوت به همکاری مدرس و هیات علمی
  • دعوت به همکاری وبلاگ نویس علمی و نیز در زمینه، تکنولوژی، فناوری و ارتباطات